Estás aquí:
  • Inicio
  • Noticias
  • Aquest cap de setmana serem a la II Fira de l'Economia Solidària de Catalunya

Aquest cap de setmana serem a la II Fira de l'Economia Solidària de Catalunya

25/10/2013

Els propers 26 i 27 d'Octubre tindrà lloc a Barcelona la II Fira d'Economia Solidària de Catalunya,  on participaran més de 170 empreses i entitats que són i impulsen l'economia solidària: "Tota aquella activitat econòmica que es du a terme sota criteris democràticsparticipatius, respectuosos amb el medi ambient i socialment responsables. Es tracta d’una economia al servei de les persones, basada en la cooperació i el bé comú i regida per principis de transparència i bon govern."

Impulsada per la XES, Xarxa d'Economia Solidària, la Fira se celebra per segon any a l'antic centre fabril de Fabra i Coats, situada al Barri de Sant Andreu de Barcelona.

En ella podreu conèixer, tastar i comprar productes fruits de l'economia solidària, així com participar en espais de debat entorn del seu context i desenvolupament, a més de gaudir de tallers, jocs, música i teatre.

A HOBEST ens trobareu a la taula de Consultors d'Economia Social, a més de poder compartir una estona de reflexió amb nosaltres el dissabte 26 a les 16.00h. a l'Espai Regina de Lamo on Ester Vidal d'HOBEST, i altres companyes de taula, debatrem sobre la construcció del mercat social preguntant-nos: Hi ha una gestió pròpia de l’economia solidària?”. 

També serem a la taula de Labcoop, cooperativa de segon grau, nascuda de la mà del Grup Ecos i de la qual en som socis. Com a laboratori cooperatiu que impulsa l'emprenedoria social cooperativa, des de Labcoop oferirem una petita mostra dels projectes amb els que estem treballant. A les 13h. del dissabte 26 dinamitzarem un espai d'empenta col.lectiva a dos d'aquests projectes per la que necessitem unes 20 persones. Ens agradarà poder comptar amb tu, la teva aportació serà benvinguda!

Ens veiem a la Fira!