Estás aquí:
  • Inicio
  • Noticias
  • Estàrter es presenta el proper 3 d'Octubre a Barcelona

Estàrter es presenta el proper 3 d'Octubre a Barcelona

26/09/2013

HOBEST, juntament amb altres 8 institucions de diversa naturalesa, participen en el programa ESTÀRTER impulsat per l'escola de l'IGOP-UAB i que es presentarà el proper dijous 3 d'octubre a les 19h. a la seu que l'Institut té a Barcelona.

 

ESTÀRTER, emprenedoria col.lectiva, és una experiència formativa col.laborativa per a iniciatives col.lectives, i amb vocació transformadora.

ESTÀRTER és una experiència que vol intensificar el potencial d'equips i projectes, oferint espais de reflexió i col.laboració que permetin anar construïnt respostes a les necessitats del dia a dia.

HOBEST contribuïm  a l'ESFERA PENSABLE. Volem aportar conceptes que permetin reflexionar sobre l'impacte que els contextos organizatius tenen en el desenvolupament del projectes i la importància de creació de foros oberts i compartits que permetin incorporar i desenvolupar el pensament estratègic de forma col.lectiva i permanent.

Tens ganes d’emprendre col∙lectivament? Participes d’un projecte col∙lectiu i voleu/vols afrontar millor alguns reptes del dia a dia? 

T’interessa conèixer altres projectes col∙lectius del sector cooperatiu, de l’economia social, dels moviments socials? 

No acabes de trobar una proposta formativa adequada per manca de temps, diners o sintonia amb les línies majoritàries de gestió de projectes socials? 

Doncs... t’interessa estàrter 

Si ets dels que t'interessa Estàrter o coneixes algú que li pugui interessar, clica aquí per tenir més informació i fes-ne difusió!